Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marek zaborowski (6124 niezalogowanych)
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
sasanka napisał:
[quote]Makaryna napisał:

ale to Ty i marcemil a dokładniej Ty byłaś taką krową pewnie a marcemil chce być
bo okazało się ,że kobiety inne wypowiadające się tu są wykształcone [...]

Ty oczywiscie do takich nie nalezysz.... Popros jakas madrzejsza kolezanke, albo zainwestuj w tlumacza polsko-twojego, zeby ci przetlumaczyl maje i marcemil wypowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marcemil napisał:
wró.. co ? bzdura.Jednak Jasta ma rację ...
Sama napisałaś teraz mając lat 30 , że za partnera obcięła byś dwie ręce , gdy miałaś lat 20 ...
---
To co będzie z obecnym za następne 10 lat ... !? wtedy faktycznie strzelisz sobie w łeb ...! .
---
Ponieważ stwierdzisz Iż straciłaś życie , dla paru facetów , a Oni i tak w końcu , wybrali sobie zwykłe normalne kobiety , a nie sfrustrowaną wiecznie emancypantkę ...
---
Ech ... odwieczny Kobiecy problem w doborze partnerów , którzy bardzo szybko dla was powszednieją .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
oj do emancypantki czy feministki mi daleko !!! poza tym, nikt mi nie powie ze 20latka jest na takim samie etapie rozwoju emocjonalnym co 30latka - ja nie byłam i nie boję się tego mówić, ale zaraz usłyszę że to tylko ja i że każda z was w wieku 20 lat była dojrzałą odpowiedzialną kobietą. A to co przeszłam w życiu i dlaczego jestem z tym a nie innym mężczyzną i dlaczego wiem że ten to ten niech pozostanie między mną a mężem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Chociaż pewnie wg. mamuś nic o życiu nie wiem jak dzieci nie mam - bo dzieci to wyznacznik poznania życia przecież jest.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
marcemil napisał:
Chociaż pewnie wg. mamuś nic o życiu nie wiem jak dzieci nie mam - bo dzieci to wyznacznik poznania życia przecież jest.

na swoj sposob napewno... i poznania zycia i poznania własnego partnera...bo nic tak nie pokazuje z kim zyjemy jak wspolne problemy,odpowiedzialnosc za drugiego człowieka i wspolne dzieci...te wszystkie rozmowy,planowanie i marzenia....to zycie nas uczy pogody a ty zaczynasz być lekko zgorzkniała....wiec zycze ci jaknajszybciej dzidziusia moze wtedy odmłodniejesz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Nie muszę się odmładzać dzieckiem, mnie się podoba że mam 30 lat.

Mnie się wręcz wydaje że ludzie mający dzieci są tak nimi zajęci że nie mają "pojęcia" w jakim świecie żyją i to właśnie oni nie znają życia bo jedyne ich problemy to dzieci i "pasza" dla nich.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marcemil napisał:
I na pewno mają życiowa Rację ...!
---
Pożyjesz , to się sama Przekonasz i nie jeden raz , uronisz łzę , ze złości ... nad Własną Młodzieńczą Głupotą ... .

---
Znaczy iż twoja Matka też się tobą odmładzała ... podając tobie do ŻŁOBU PASZĘ ... !
---
Zastanów się nieraz co piszesz ...!!!
Ponieważ własnymi wypowiedziami obrażasz siebie i własnych Rodziców ...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
marcemil napisał:
oj do emancypantki czy feministki mi daleko !!! poza tym, nikt mi nie powie ze 20latka jest na takim samie etapie rozwoju emocjonalnym co 30latka - ja nie byłam i nie boję się tego mówić, ale zaraz usłyszę że to tylko ja i że każda z was w wieku 20 lat była dojrzałą odpowiedzialną kobietą. A to co przeszłam w życiu i dlaczego jestem z tym a nie innym mężczyzną i dlaczego wiem że ten to ten niech pozostanie między mną a mężem.

sama sobie odpowiedziałaś,więc nikt Ci już tego mówić nie musi bo taka 20 latka jest idealna do wychowywania dzieci ,ja sobie nie wyobrażam bym miała w wieku 30 lat dzieci niańczyć a rodzić to nie dla mnie , mam teraz co robić,rozwijać się ,żyć dla siebie i swoich marzeń a dzieci niech szukają swojej drogi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
B.K. napisał:
marcemil napisał:

na swoj sposob napewno... i poznania zycia i poznania własnego partnera...bo nic tak nie pokazuje z kim zyjemy jak wspolne problemy,odpowiedzialnosc za drugiego człowieka i wspolne dzieci...te wszystkie rozmowy,planowanie i marzenia....to zycie nas uczy pogody a ty zaczynasz być lekko zgorzkniała....wiec zycze ci jaknajszybciej dzidziusia moze wtedy odmłodniejesz...

już widze jak mąż marcemil nauczony spokojnego życia wysłuchuje beku dziecka,tak B.K wtedy jest najlepszy okres do poznania drugiej połowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
sasanka - i tu się mylisz, bo mój mąż akurat ma duże doświadczenie przy dziecku....i co jak co, ale dzieci nie boję się z nim mieć- jak powiedziałam, nie wszystko nadaje się na forum, a nie nadaje się szczególnie opowiadanie o moim mężu i jego życiu - mogę mówić za siebie jedynie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok